Deze fantastische steak sandwich is een waar fenomeen met zijn roots in Philadelphia. Een broodje met dungesneden biefstuk, gebakken ui en paprika en heerlijke gesmolten kaas. What’s not to love?
Heb je geen zin om te koken en wil je toch een volwaardige maaltijd, dan is dit perfect. Het is makelijk en snel klaar.
Bak de pistolets af volgens de verpakking. Laat de oven daarna aan staan op 200 graden Celsius.
Meng het paprikapoeder met de knoflook en marineer de biefstuk met het mengsel. Laat dit minimaal een half uurtje staan.
Snijd de ui in halve ringen en de paprika in blokjes van circa 1 cm. Verhit een beetje olie in een pan en bak de ui en paprika tot deze gaar zijn in circa 6 minuten. Zet het vuur laag en laat nog 2 minuten staan. Zet het vuur uit.
Verhit een koekenpan met een klontje boter op hoog vuur. Wanneer de pan goed heet is bak je de biefstuk aan beide kanten goudbruin, in circa 3 minuten per kant. De biefstuk is dan nog vrij rauw van binnen, want deze gaan nog in de oven waar ze doorgaren. Haal de biefstuk uit de pan en laat deze in aluminiumfolie circa 5 minuten rusten.
Snijd de pistoletjes open. Snijd de biefstuk in dunne reepjes en meng met de paprika en ui. Breng op smaak met peper en zout. Je kunt de pannen droogdeppen met de binnenkant van de pistolets, zodat de smaken van de ui, paprika en biefstuk in de broodjes trekken. Vul de pistoletjes met het biefstuk mengsel en verdeel de kaas over de broodjes. Bak gedurende circa 5 minuten tot de kaas is gesmolten.