Vis moet zwemmen toch? En bij heerlijke gerechten horen heerlijke drankjes. Ook de drankjes zijn klassiekers van over de hele wereld, maar dan met onze eigen twist.
Dit is voor ons de perfecte manier om het weekend in te luiden. Een gin sour, maar dan net even ande...
Bekijken
Dit is voor ons de perfecte manier om het weekend in te luiden. Een gin sour, maar dan net even anders. Die bloedsinaasappel is niet alleen heel lekker zoet, maar ziet er toch ook super mooi uit.
Tip! Een gin sour is normaal gesproken gemaakt van gin, citroensap, suikersiroop en eiwit. Ga je liever voor een vegan variant, dan kun je de eiwit ook vervangen voor aquafaba. Dit is het vocht van kikkererwten in blik.
Vroeger als kind waren wij al fan van de sinaasappel milkshake. Op warme dagen kregen wij deze altij...
Bekijken
Vroeger als kind waren wij al fan van de sinaasappel milkshake. Op warme dagen kregen wij deze altijd bij opa en oma. En het is zo simpel te maken, je hebt maar twee ingredienten nodig, en een blender: sinaasappelsap en vanille-ijs.
Nog leuker is natuurlijk de volwassen variant. Een alcoholische milkshake met Licor 43! Wat wil je nog meer.
Deze virgin martini met lychee is echt even genieten. Wat voor reden jij ook hebt om niet te drinken...
Bekijken
Deze virgin martini met lychee is echt even genieten. Wat voor reden jij ook hebt om niet te drinken, een mocktail is perfect als vervanger op een gezellige avond borrelen. Wij gebruikten Nectar Lychee sap van Alain Milliat, verkrijgbaar bij de Gall & Gall. Je kunt naar voorkeur natuurlijk ook andere fruitsappen gebruiken.
Deze Mexicaanse klassieker is een cocktail op basis van Tequila, limoen en zout. Wat we allemaal ook...
BekijkenDeze Mexicaanse klassieker is een cocktail op basis van Tequila, limoen en zout. Wat we allemaal ook kennen in de vorm van een shot. Een Margarita is een vrij sterke cocktail, omdat deze in de basis niet wordt gemengd met frisdrank. Maar uiteraard kun je ook hier je eigen draai aan geven. De cranberry siroop is fris, maar ook zoet en is daardoor een mooie tegenhanger van de verschillende soorten citrus die wij gebruikten. Voor een winterse touch hebben wij wat kaneel aan de siroop toegevoegd. De Margarita wordt oorspronkelijk geserveerd met een zoutrandje op het glas. In plaats daarvan hebben wij de cranberry siroop gebruikt voor een suikerrandje. Probeer ook eens de gesuikerde cranberry's. Dit ziet er super feestelijk uit en het is helemaal niet moeilijk!