De naam zegt het al, dit wordt een zooitje als je het eet. Een lekker klef broodje met een zachte gehaktsaus. Je kunt hamburger broodjes gebruiken, maar onze tip zijn kaas-uienbollen. Ook een klef broodje die de saus goed opneemt, maar dan met de extra lekkere smaak van kaas en ui. Zorg dat je genoeg servetjes bij de hand hebt, want hoe slordiger je het eet, des te lekkerder het is.
Je kunt voor dit gerecht ook heel makkelijk vegetarisch gehakt gebruiken. Zo gebruikten wij rulstukjes van de Albert Heijn. Een hele goeie combi en door alle intense smaken in de saus heb je echt niet door dat het vega is.
Snijd de broodjes open. Verwarm wat olie of boter in een pan op middelhoog vuur en leg de broodjes met de open kant naar beneden. Bak deze mooi tot ze mooi krokant en goudbruin zijn.
Je kunt dezelfde pan gebruiken om het gehakt in te bakken. Als er veel vocht uit komt, giet dit dan af. Snij de ui fijn en bak circa 3 minuten mee. Voeg nu alle andere ingrediƫnten toe. Zet het vuur laag en laat het mengsel circa 10-15 minuten pruttelen. Blijf zo nu en dan roeren en zorg dat het mengsel niet droog wordt.
Verdeel het gehaktmengsel over de broodjes. Snij de bieslook fijn of knip met een schaar dunne ringetjes. strooi dit over het gehaktmengsel.