Jaja, deze crispy chicken taco’s mogen ook doordeweeks, want ze zijn Healty-ish! Met een volkoren wrap, en krokante kipfilet uit de oven door de Santa Maria crispy chicken kruidenmix.
Tip! Doe de stukjes kip met wat olie en de kruidenmix in een ziplock bag en schud tot alle kip bedekt is met de kruiden. Scheelt weer een kom afwassen
Verwarm de oven voor op 220 graden Celsius. Bedek de kipfiletblokjes met een scheutje olijfolie en vervolgens met de crispy chicken mix. Het is het makkelijkst om de kip met de olie en de crispy chicken mix in een zakje te doen en dan goed alles schudden. Verspreid de kipblokjes geleidelijk over de bakplaat en bak gedurende 15-20 minuten.
Snij de kool in dunne slierten en de bosui in ringetjes. Mix samen met de wortel julienne in een kom. Meng de yoghurt met de sriracha en een halve limoen en vervolgens door het kool mengsel.
Snij dan de mango in kleine blokjes, de ui fijn en pers een teentje knoflook uit. Snij dunne ringen van de rode peper en meng alles door elkaar met de andere helft van de limoen en breng op smaak met zout en peper en een beetje olijfolie.
Voor de taco’s verwarm je de tortilla wraps even kort in een droge pan aan beide kanten. Vul de wraps eerst met een beetje pittige koolsla, vervolgens leg je daar de krokante kip op en de mango salsa. Garneer naar wens met peterselie.