Deze Mexicaanse hit is perfect voor bij de borrel met vrienden; het ultieme comfort food! Wij zijn gek op nacho's voor bij de borrel. Het is snel klaar en je kunt er van alles aan toevoegen. Zo sta je niet lang in de keuken terwijl je gasten er zijn. Voor een volledige avondmaaltijd kun je extra toppings zoals pulled chicken of bonen en mais toevoegen. Helemaal makkelijk is het om de nacho's op een bakplaat met bakpapier te serveren. Scheelt weer een ovenschaal afwassen.
Verwarm de oven voor op 200 graden.
Snijd de tomaatjes in kwarten en kruid met wat peper en zout naar smaak.
Leg een bakpapiertje op een bakplaat en verdeel de helft van de tortillachips erover. Beleg met de helft van de cheddar en de helft van de chilisaus. Verdeel nu de rest van de tortillachips erover en beleg met de rest van de cheddar en chilisaus en de helft van de tomaatjes.
Bak circa 8 minuten in de oven tot de kaas is gesmolten.
Haal de bakplaat uit de oven en verdeel de rest van de tomaatjes, de guacamole en de peterselie erover. Serveer zo vanaf de bakplaat met een onderzetter!